Všetky príspevky

Pravidelné bonusy a turnaje

2. 11. 2023

S nami sa určite nudiť nebudete. Celý tyždeň na Vás čakajú pravidelné bonusy a turnaje!

Pripravili sme pre Vás súhrn promo akcií, kde nájdete výpis akcií na celý týždeň. Takto Vám už žiadna akcia neutečie a užijete si ešte viac zábavy s go4games. Všetky bonusy nájdete v daný deň TU:

 

Pondelok

Každý pondelok začína nové kolo skvelej a jedinečnej SIENE SLÁVY, kde hráte o úžasnú dotáciu 500€ každý týždeň. Odmenu dostane 10 hráčov s najvyššou výhrou v týždni!

 

Utorok

Klasická pretáčacia akcia s odmenou až 20 Free spinov. Pravidlá sú jednoduché: dobite si na konto minimálne 10€, pretočte na ľubovoľnej automatovej hre 20€ a odmena je Vaša!

 

Streda

Obľúbená promo akcia Happy Hour sa koná práve v stredu. A to hneď 2-násobná! Čo to znamená? Nielen že trvanie akcie je až 2 hodiny, ale hlavne to, že každý hráč má možnosť využiť bonus 2-krát!

 

Štvrtok

Kampaň pre každého. Aj tak by sa dala nazvať štvrtková „vkladovka“. Stačí si vložiť na konto minimálne 20€ a odmena 20 Free spinov je okamžite Vaša. Bez ďalších podmienok!

 

Piatok

V piatok sa môžete tešiť na 50 free spinov navyše za aktivitu na hrách od Apollo a k tomu štartuje nové kolo týždenného turnaja o 1000€. Detaily nájdete na stránke turnajov.

 

Sobota

V sobotu dostanete 10 free spinov zdarma. Stačí ak ste si s nami zahrali od pondelka do piatka minimálne za 5€ a odmena je Vaša. K tomu je pre Vás pripravený krátky víkendový turnaj o 200€ na hrách od Apollo.

 

Nedeľa

Počas nedele máte poslednú možnosť nazbierať ďalšie body a umiestniť sa čo najlepšie v tabuľke Siene slávy. Navyše môžete získať až 20 free spinov za vklad a pretočenie!

 

 

Spoločnosť Slovak Games s.r.o. si vyhradzuje právo kedykoľvek uvedené akcie zmeniť, pozastaviť, alebo zrušiť v zmysle herného plánu.